Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שני ה-09.06.25 י"ג סיון ה'תשפ"ה
לאה מלול. בחרה לרוץ לראשות העיר אשקלון.

לאה מלול הודיעה רשמית: "אתמודד לראשות העיר"

המרוץ לראשות עיריית אשקלון מתחמם: לאה מלול, מי ששימשה כדוברת בית החולים 'ברזילי', הודיעה שתתמודד לראשות העיר. מלול: "הקמפיין שלי יהיה חיובי"

אחרי התלבטות ממושכת קיבלה השבוע לאה מלול, הדוברת לשעבר של בית החולים ברזילי באשקלון, החלטה אישית: להתמודד על ראשות עיריית אשקלון.

עדיין לא ברור אם היא תתמודד ברשימה עצמאית או מטעם אחת הרשימות הקיימות בעירייה, אבל ברור שהחלטתה לרוץ היא סופית.

מלול התפרסמה לפני שנים אחדות במלחמה העיקשת שניהלה, יחד עם מנהל בית החולים לשעבר, שמעון שרף, נגד חוגים חרדיים קיצוניים.

כשבריוני ארגון אתרא קדישא ניסו לסכל את בניית חדר המיון החדש הממוגן, בטענה שהוא נבנה על שרידי קברים ועצמות, קמה נגדם מלול באומץ והוכיחה שאפשר לפנות את העצמות למקום אחר ולגשת לבנייה.

ואכן, אחרי קמפיין ממושך פונו העצמות והחלה בניית האגף החדש.

מלול, הצהירה בעבר כי גורמים שונים בעיר פנו אליה, אבל סירבה להוסיף פרטים והסכימה רק לומר: "הקמפיין שלי יהיה חיובי".

במוצ"ש, בקיר הפייסבוק שלה, כתבה מלול: "לאחר התלבטויות רבות החלטתי לזנוח את השאיפות , המטרות והחלומות הנוספים שלי לעת עתה, לטובת החלום של כולנו להפוך את אשקלון לעיר טובה יותר.

אני מודיעה לכם על התמודדותי לראשות העיר אשקלון.

בתקווה שלאנשים כמוני וכמוכם עם התמודדויות כמו חינוך ,תרבות , תעסוקה ,תיירות ועתיד ,יהיה מקום אחר . מקום שכולנו נהיה גאים ובעיקר יכולים לחיות בו.

אני מגישה את מועמדותי מתוך רצון אמיתי לא לשנות אלא לשפר את הבית שבו כולנו חיים.

אני יודעת שזה הדבר הנכון ואני יודעת שגם אתם חושבים כמוני .

מאחלת לכולנו שיהיה לנו מרוץ טהור , נקי מהכפשות , אינטרסים לא עניינים ושוב מתוך רצון להפוך את הבית שלנו שאנחנו גרים ומגדלים את ילדנו ולהבטיח להם עתיד".

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות