הרוג מפגיעת הטיל
הפצוע באורח קשה מרסיס בבטנו, כתוצאה מנפילת טיל הגראד במוצ"ש, נפטר על שולחן הניתוחים בבית החולים ברזילי בעיר
טרגדיה באשקלון. אדם בשנות החמישים לחייו שפונה במצב קשה לבית החולים ברזילי בעיר, לאחר נפילת טיל הגראד, נפטר הערב במאבק על חייו.
הפצוע, שפונה לבית החולים במצב קשה כאשר רסיס חדר לבטנו, לא שרד את הפציעה ומת על שולחן הניתוחים.
כזכור, כתוצאה מפגיעת הרקטה בעיר נפצעו שני בני אדם מרסיסים בגפיים ובבטן.
פצוע נוסף נותר בבית החולים ברזילי, לאחרשנפגע באורח קל.
ראש עיריית אשקלון בני וקנין, יגיע בדקות הקרובות לבית החולים ברזילי, כדי לבקר את הפצוע ואת נפגעי החרדה ולנחם את משפחתו של ההרוג.
מפכ"ל המשטרה, רב-פקד יוחנן דנינו, הורה להעלות את רמת הכוננות ל"מגן 3", שהיא אחת לפני הגבוהה ביותר. כך הוחלט בתום הערכת מצב שקיים באשקלון עם נציגים מפיקוד העורף וגורמי המחוז הדרומי של המשטרה. קודם לכן, קרא המפכ"ל לאזרחים להישמע להוראות גורמי הביטחון ולהימנע מלהגיע למקומות הנפילה מחשש לירי חוזר.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות